Her kan vi tale
udsigt og fremtid

Om projektet

Højhuset KOLDING SKY bliver et nyt vartegn i Kolding og består af 56 eksklusive og velindrettede lejligheder fordelt på 19 etager. Hertil kommer en skøn beliggenhed i det moderne Design City med gåafstand til både centrum, fjorden, marinaen og de mange skønne oplevelser, som Kolding har at byde på.

Mette Hjære fra home v/ Lynggaard & Hansen står i spidsen for salget af KOLDING SKY. Det er ikke tilfældigt, at valget faldt på Mette Hjære og home. De har stor erfaring med at sælge projekter i hele trekantsområdet, og de gør det yderst professionelt og med det største engagement.

FLOT OG MODERNE
ARKITEKTUR

KOLDING SKY er tegnet af Arkitema Architects. De har udviklet et virkelig flot og moderne design, som munder ud i et hus, der fremstår elegant med sine slanke proportioner og sit skulpturelle udtryk. Det understreges bl.a. ved store, rummelige loggiaer (overdækkede altaner) integreret i facaden. Derudover er vertikale vinduesbånd, der går på tværs af to etager, med til at understrege husets slanke profil. Nederst fungerer et transparent stueplan, der er karakteristisk ved et imødekommende ankomstområde, som er i visuel kontakt med pladsen lige udenfor.

Højhuset er placeret op til et fredet naturområde. Et motiv der integreres i huset, hvor bl.a. stueplanet åbner sig op mod det frodige skovområde via store vinduespartier.

NCC SIKRER KVALITETEN

NCC Danmark er totalentreprenør på projektet. ”Kolding Sky er et unikt byggeri, som vi virkelig ser frem til at tage hul på. Kolding er en by i rivende udvikling med et stort behov for boliger, og derfor er vi i NCC glade for at kunne bidrage med et byggeri, som både er attraktivt og værdiskabende for den enkelte og vores samfund,” udtaler Nicolai Schultz, direktør i NCC.

 

Find din drømmebolig

METTE HJÆRE

Ejendomsmægler & Projektchef
mettes@home.dk

Mobil 29 43 06 46

KOLDING ADELGADE
V/ LYNGGAARD OG HANSEN

Ejendomsmæglere, MDE
Adelgade 16, 6000 Kolding

koldingadelgade@home.dk
fb.com/homekolding adelgade

Tlf. 75 52 09 33

SALGSFORLØB

  1. Aftale møde med ejendomsmægler og projektchef Mette Hjære.
  2. Selve processen og forløbet omkring muligt køb i KOLDING SKY aftales nærmere med Mette Hjære.
  3. Underskrift af købsaftale.
  4. Møde hos køkkenleverandør for gennemgang af inventar og muligheder.
  5. Løbende orientering omkring byggeforløbet samt afholdelse af informationsmøder og kommende beboermøder.
  6. Indflytning i KOLDING SKY medio 2019.